Inscripcions 3r trimestre 2014

Quan torneu de vacances us hi esperem amb més tallers al Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès.

Tindreu al vostre abast els tallers típics d’Iniciació a la informàtica, correu electrònic i Internet, però també podreu aprendre com funciona el Facebook, treballar amb fotografies, fer full de càlcul, escriure receptes de cuina, fer presentacions de diapositives i aprendre a fer carpetes i organitzar els arxius del teu ordinador.

Per als que estan en la tasca de buscar feina, també hi haurà un espai amb una tècnica especialitzada en recursos humans amb qui podran elaborar el seu currículum de manera que sigui més cridaner per a les empreses. També us podrà explicar els secrets de les webs com Infojobs, perquè tingueu més possibilitats perquè el vostre currículum sigui el seleccionat.

I per als joves d’entre 10 i 13 anys, tenim “RàdioBadia per a Joves”, perquè aprenguin a utilitzar de forma responsable diferents eines de l’ordinador (processador de textos, edició de so, edició de vídeo, blocs…), i “Disseny gràfic per a joves”, perquè puguin aprendre de la mà d’un professional els secrets del disseny amb l’ordinador.

I no deixem de banda l’espai d’accés lliure, obert per a tots aquells que vulguin practicar o tinguin algun dubte.

Els dies 22, 23 i 24 de setembre, de 10 a 13 h us podreu apuntar a qualsevol dels tallers que farem al matí, i de 16.30 a 18.30 h, a qualsevol dels que farem a la tarda. I no oblideu que tots són GRATUÏTS!

Cartel Punt Òmnia inscripcions 3r trimestre 2014