Fa uns mesos que estic per aquí, en el Ómnia de Bufalà, ja sabeu que és això d’adaptar-se i que s’adaptin a alguna cosa nova és un treball lent. He fet alguns canvis en el punt i més… molts més, que haig de fer, però una cosa que tenia pendent era començar ha fer visible per a la comunitat i posar el meu granet de sorra.
Per començar una coseta fàcil. Ja està disponible la versió per descarregar de Grooveshark (un programa per escoltar música a la carta de forma legal), fins ara solament estava la versió on-line, suposo que més per fer competència a Spotify que per alguna cosa funcional, han decidit estar també en el nostre escriptori. El programari no aporta gens a la versió on-line (a simple vista), hauré de trastejar-ho una mica més.
Pot ser una eina molt útil per treballar amb grups diferent dins del Òmnia, fent comunitat al Punt, pot ser divertit en activitats amb usuaris a primera vista molt diferents, el coneixement mutu és vital per trencar murs que ens poden semblar infranquejables a primera vista.