JORNADA ESPECÍFICA DE CERTIFICACIÓ DIGITAL PER ENTITATS

WhatsApp Image 2019-02-20 at 11.04.09

DIMECRES 20/2/2019 a les 12h o a les 18h

La regidoria de Cultura i el Punt Òmnia engeguen un Cicle de jornades adreçades a formar les entitats en l’àmbit informàtic. Aquestes jornades estan pensades per apropar les entitats a aspectes com l’administració electrònica, la gestió de xarxes socials i el domini d’eines de difusió, amb sessions senzilles i amenes. Aquesta primera sessió està dedicada a l’obtenció del Certificat digital i la signatura digital, eines imprescindibles per a fer tràmits amb les administracions, com demanar subvencions o rebre notificacions oficials.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Centre Cívic Can Baruta. Regidoria de Cultura | Telèfon: 93 634 08 02 | scc.regidoriacultura@santacolomadecervello.cat
Organitza:  Punt Òmnia | Ajuntament. Regidoria de Cultura

Webs d’interés