EL CASAL DE GENT GRAN DE LA COLÒNIA JA TÉ WEB

casal

Us podeu subscriure per tenir la informació actualitzada al vostre mail.

Si voleu conèixer de 1ª ma les activitats que fan fent al Casal de la Colònia Güell podeu entrar a la seva nova i flamant web. I si a més voleu rebre les seves informacions al correu, només heu d’omplir el caixetí que trobareu a la columna de la dreta.

El Gregori Castell és el responsable d’aquesta feina. Ha estat assistint al Punt Òmnia per rebre formació sobre el que és un Pla de Comunicació Digital per entitats. En breu també tindrà xarxes socials activades.

És una més de les webs que formen part de la Blogosfera de Sta.Coloma. Un dels objectius del Punt justament és que totes les associacions del territori tinguin presència a la xarxa per difondre les seves missions.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte a

Punt Omnia de Sta.Coloma de Cervelló
CARRER LLUÍS PASQUAL ROCA, 2-4 (Can Baruta)
93 634 08 02 extensió 105

colomac@xarxaomnia.gencat.cat