Sessió [4]


En l’arpillera de l’Anna hi ha uns nens jugant als gronxadors. Es fan coces per aconseguir el gronxador que els agrada més. Està utilitzant robes per als trossos més grossos i fils pels perfils. Comentari: Isabel Simón.

Avui la Teresa ha acabat el bus de la seva arpillera. La qual té un dibuix d’un nen maltractat per altres, dos dels quals ho graven amb els mòbils. I una altre que es queda mirant la situació, rient. La Teresa està fent l’arpillera cosida tota amb llana. Comentari: Anna Planas.

Magdalena està fent uns nens que surten de l’escola i peguen a un altre nen. Els que miren, riuen. L’està realitzant amb llanes de diferents colors. Comentari: Teresa García.

La Rosa està fent una escola i hi ha dos nens en el passadís de les taquilles, i un està pegant a l’altre. Hi ha dos armaris. I també hi haurà un cartell que dirà: Escola. Per fer-la, està utilitzant llanes de diferents colors. Comentari: Magdalena García.

En l’arpillera de la Rosario s’explica que el grup de nens i nenes diuen tots junt: No la quiere nadie. I la nena que està apartada diu: No sé proqué!!. El dibuix està fet de fils de colors que estan molt ben combinats. La Rosario demostra molta imaginació i bona capacitat d’expressar. Per mi està molt bé!. Comentari: Rosa Maria Hereu.

L’arpillera de la Mariana té molts colors. Ens explica que abans els nens no tenien tant i en canvi eren més lliures i feliços. I és molt bonica! Està utilitzant llanes i robes.  Comentari: Rosario Sánchez.

Aquesta és l’arpillera de la Cludia. És una arpillera molt bona. Representa a una nena sola i apartada per la resta nens i nenes. A la part de abaix, les nenes ja estan acabades. Estan fetes amb botons,  teles, fils i puntades de cadena i d’emplenament. Comentari: Mariana Ponce.

La Isabel ha representat el Bullying reemplaçant els nens per llapis demostrant com deixen de banda a un nen per ser diferent, ja sigui per la seva raça i principalment per el seu aspecte físic. Per a realitzar-la està utilitzant robes, fils de colors i tècniques de brodat i punt de creu. Comentari: Claudia Soria.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *