Balanç Anual 2009

Nota de premsa

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha iniciat ja una nova programació trimestral amb un total de 8 nous cursos on hi prenen part una seixantena de persones. Concretament s’imparteixen cursos de movie maker, fulls de càlcul, alfabetització digital, retoc de fotografia i internet per gent gran, tots ells gratuïts i tenen lloc al centre cívic l’Escorxador.

El projecte Òmnia és un recurs formatiu on qualsevol persona de qualsevol edat pot iniciar-se o perfeccionar-se en el món de les noves tecnologies. Al respecte, la dinamitzadora del Punt Òmnia de la Seu, Ester Collado, ha manifestat que “estic molt orgullosa de cadascuna de les persones que fa servir el nostre recurs, ja que fan un esforç molt important, no només per assistir cada dia a les classes sinó també pel seu esperit de superació”.
Per la seva part, la regidora de Serveis Socials del Consistori urgellenc, Anna Vives, ha remarcat que el Punt Òmnia és un recurs molt proper. “Tothom pot accedir-hi; la feina que s’hi fa és realment agraïda pel fet de veure persones que mai han tingut cap tipus de contacte amb les noves tecnologies i que de cop i volta entren en una dimensió totalment desconeguda per elles fins el moment”, afirma Vives. La regidora de Serveis Socials de la Seu també ha afegit que “l’augment anual d’usos ens constata que s’hi està fent una bona feina, tant a nivell de continguts i programació com de dinamització”.

Balanç del 2009

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha registrat durant l’any 2009 un total de 9.310 usos, augmentant sensiblement respecte l’any 2008. Les dones són el col·lectiu que continuen usant més aquest recurs, mentre que les persones amb edats compreses entre els 26 i els 60 anys són les que més ús en fan del Punt Òmnia.
Cal destacar que es continua treballant amb entitats i col·lectius com el Taller Claror, el Centre de Dia de Salut Mental, Aspid, Pirmi i el Taller Ocupacional, així com també la UEC, l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i el Pla Comarcal d’Immigració.

Recordem que l’espai del Punt Òmnia se cedeix a entitats, associacions i col·lectius que així ho demanin.

Aquesta notícia es pot llegir a :

Ajuntament de La Seu d’Urgell

http://www.laseu.cat/ajuntament/gabinet-de-premsa/noticies/el-punt-omnia-de-la-seu-engega-nova-programacio-trimestral-amb-8-nous-cursos

Radio Seu

http://www.radioseu.cat/not%C3%ADcies/Tecnologia/El+Punt+%C3%92mnia+ofereix+vuit+cursos+de+noves+tecnologies

Viure als Pirineus

http://www.viurealspirineus.cat/not%C3%ADcies/Educaci%C3%B3/El+Punt+%C3%92mnia+engega+vuit+nou+cursos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.