Durant aquest trimestre, hem treballat força amb el grup d’infants d’ÒmniaKids.
El treball concretament, ha estat la fabricació del calendari per al 2019. Però a més hem jugat a jocs de taula, dels de tota la vida, o jocs cognitius per reforçar el seu desenvolupament o veure curts d’animació, on després poder treballar algun concepte com l’assetjament escolar o la cohesió de grup, entre d’altres.
En aquest calendari a més de treballar a través de l’ordinador amb fulls de càlcul, el seu treball també ha estat escriure els dies de la setmana, els mesos de l’any com també escollir les imatges que anirien a cada mes.
Ha estat un treball intensiu. Cadascú d’ells/es, tenen un nivell molt diferent, però el més important és que tots hi han treballat amb molta il·lusió i el més important per mi, és veure com arriben a Òmnia, contents i amb ganes d’estar amb tot el grup, i això no té preu.
Sempre dic que d’ençà que vam crear l’ÒmniaKids, només tinc sentiments positius, em dóna més del que jo puc donar.
Moltes gràcies a la resta d’equip, i sobretot, moltes gràcies als mares/pares per la confiança que em donen, i als “meus nens” mil gràcies per la vostra energia i manera de ser.
He d’aprendre molt de vosaltres.

#InLove #ÒmniaKids  #PuntÒmniaSeu #laseu #XarxaÒmnia

collageCaptura de 2018-12-11 08-21-20Mostra del calendari de l’Eloy.