ECOTURISMEURBÀ-NATURALMENT

Naturalment és un recurs turístic aportat per la regidoria de medi ambient i turisme de la Seu per conèixer racons, entorn i arbres emblemàtics de la nostra ciutat.
Aprofitant aquest recurs vaig pensar que seria una bona idea en aquest any tan peculiar portar a terme un taller per agrupar tres conceptes i continuar donant formació durant l’estiu.
Hem agrupat amb tres conceptes el projecte:
-Salut- El que farem és fer el taller totalment a l’exterior i recorrent a peu cada dia de taller una part del recorregut.
-Conèixer el recurs i el nostre entorn- Conèixer espais i racons de la nostra ciutat com també els arbres emblemàtics que tenim i que a través de qr podem saber-ne una mica més, i també sobre plànol.
-Utilitzar les Tic com a medi per conèixer aquest recurs turístic- Aprendre a fer anar dues app del mòbil, concretament l’escaner de Qr i el googlemaps.

Sempre amb totes les mesures de seguretat.

Aquest taller es divideix amb dos blocs, els dimecres de 10 a 11:30 obert a tothom i els dijous el farem amb conjunt amb la regidoria de la gent gran, per tant és un taller només obert a persones a partir de 60 anys i també de 10 a 11:30.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.