Edu365 i la música

Edu365Al Departament d’Educació de Catalunya es recullen propostes pedagògiques creades pels mestres de les escoles. A través de l’Edu365 podem trobar-los en línia per a aprendre nous conceptes sobre música.

Aquest recull és adient per a alumnes de primària i inclou jocs i activitats (creats amb JClic i per tant necessiten d’un motor Java, descarregable a la mateixa pàgina) com :

  • Instruments del mónEdu365capt
  • Homenaje a Mozart
  • Les quatre estacions de Vivaldi
  • Així sona,…
  • Anàlisi i reproducció d’estructures rítmiques
  • Activitats de ritme
  • Activitats de música
  • La música i l’ordinador

Entre d’altres.

A l’Edu365.cat també hi ha d’altres recursos en altres formats que parlen de música i ens ajuden a aprendre i ensenyar sobre instruments, cançons, partitures, anècdotes, història de la música, etc. Visita la seva pàgina: http://www.edu365.cat/primaria/muds/musica/index.htm i descobreix tu mateix tot el que t’ofereix.


Forma part de: