Karaokes

http://www.redkaraoke.es/

redkaRedKaraoke és un karaoke en línia on la gent grava els seus propis vídeos cantant les cançons de karaoke per després pujar els seus vídeos. Així es va creant  una xarxa de cantants amb un rànking i votacions que fan destacar els millors cantants de karaoke.També et permet grabar duets a distància. I ofereix càstings per a propers cantats professionals. D’altra banda té un banc de cançons molt ampli per a poder seguir.

A la xarxa hi ha altres recursos de karaoke per a poder compartir les nostres habilitats cantores o simplement per a cantar a casa, a l’escola o al punt, amb els nostres amics i companys.

Alguns d’aquests recursos de karaoke són:

El CD editat pel CEIP Sant Jordi de l’Ametlla de Mar i que comparteixen amb la xarxa a través de la versió on line d’aquest.

Ens recomanen el reproductor d’arxius de karaoke (que inclou el text a les cançons): Vanbasco’s karaoke player (és un reproductor freeware per instal·lar en el nostre ordinado)

ultrastarUn altre recurs, que també necessita una instal·lació, és l’UltraStar al pur estil sing Star de la PlayStation. Et puntua per la manera que tens de cantar. I a més s’actualitza a través d’internet de manera que el banc de cançons està sempre al dia. Cal tenir en compte també que es traca d’un recurs de software lliure.