Myspace

 http://www.myspace.com/

myspaceMySpace és un espai en línia que et permet crear el teu propi perfil des d’on compartir amb la xarxa la teva música, els teus vídeos, afegir altres usuaris, compartir imatges, de manera que és un bon aparador per a projectar la teva feina, sobretot perquè ha tingut una molt bona acceptació i hi ha molts grups que el fan servir per difondre les seves notícies o els nous treballs realitzats.

Si bé la interfície és una mica desorganitzada a l’hora de mostrar els recursos la efectivitat d’arribar a tothom és molt elevada.

En resum, MySpace és un lloc on expressar-te tal com ets, customitzant el teu perfil amb un editor o amb les seves plantilles; pujar i compartir fotografies, videos i música que més t’agradin. A més el teu perfil tindrà un domini propi per a que et sigui més fàcil divulgar-lo amb els companys.
A tot això cal afegir el servei de cerca que porta incorporat el MySpace i que et permet trobar amics, familiars o persones amb interessos comuns als teus.

Pel que fa a la música el recomanem per a descobrir nous grups que no coneixíeu anteriorment  o els nous treballs dels teus grups preferits.


Forma part de: