El passat dijous 26 de febrer a les 18:30h del vespre la Oficina de Dinamització Comunitària-ODC va assistir a la inauguració del Punt Òmnia d’Isona i Conca Dellà.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/dSoePnXV7NQ" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

La inauguració va comptar amb la presència del Secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, Josep Maria Civis i Balasch, acompanyat de l’alcalde del municipi, la presidenta del Centre d’Estudis d’Isona i Conca Dellà i el director territorial del Departament de Governació i Administracions Públiques a l’Alt Pirineu i Aran.

Parlaments

Després dels parlaments i per finalitzar l’acte, vam poder gaudir d’un fantàstic pica-pica de productes de la zona i d’uns delicatessen dolços (coques, pastissos, ametlles,…) realitzats expressament per a la ocasió a partir de la sabiduria gastronòmica de les persones alumnes i participants del Punt Òmnia.

Lliurament de diplomes

El molt bon ambient  i la gran afluència de públic a la inauguració demostren la bona feina que estan realitzant l’entitat i la dinamitzadora del punt (Núria Boixadera) durant aquests primers mesos de funcionament del Punt Òmnia.

La sala es va quedar petita

Durant l’acte, l’equip de la ODC vam parlar amb la responsable de l’entitat responsable del punt (Centre d’Estudis) i amb 2 membres que treballen en el projecte Ciutats Digitals de l’Alt Pirineu i Aran, Josep Camprubí i la Carme del Telecentre de Tremp.

isona_inauguracio3.jpg


 • Categories

 • Informació Òmnia

 • El núvol

 • Archives

 • Repositori Tasta'm

 • RSS Estigues al corrent del que fem!

 • logoomnia

  logopunttic

  logobenestarsocial

  logofce


Forma part de: