Les classes han començat!!!!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avui hem començat amb els tallers al Punt Òmnia de la Fundació Akwaba, tenim cares noves i d’altres que ja ens coneixem. Una vegada ens hem ficat al dia de les aventures del estiu ens hem posat a la feina, hem començat per currículum i adreça electrònica, una presentació de tots i totes nosaltres i una petita introducció al taller, als continguts..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Després hem continuat amb l’anglès, aquí totes més o menys ens coneixem per tant, hem obert paraula per dir el que sabem i el que volem aprendre a les classes d’angles, hem fet servir el libre office per fer un parell d’exercicis i hem deixat un espai per concloure la sessió. «El Racó del Karaoke» , avui ens toca « By the rivers of Babylon».

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *