Primera setmana del racó dels més petits i petites


20170626_123623La primera setmana amb els més petits i petites ha estat un èxit, ens hem fet una foto grupal tot i que a mesura que passaven els dies, la colla anava augmentant. Amb aquesta imatge els nois i noies han fet un puzzle a l’espai de manualitats i s’han entretingut molt muntant les peces. El que estem valorant molt positivament és l’aprenentatge de la llengua catalana per part de dos nois que no parlaven més que anglès i àrab. Tots els matins amb el joc d’escalfament, fem repàs de bon dia… de .. com et dius.. i tu..? m’agrada… i a tu? en tinc 7 anys i tu, quants anys tens? i la resta de temps lis parlem a català i és màgic com absorbeixen les coses.

A l’espai d’informàtica els nens i nenes aprofiten molt, fem jocs educatius amb els més petits per aprendre català i anglès i amb els i les grans fem servir el libre office, imaginem com crear un lloc de cartes (misterius) on han d’imaginar un personatge que normalment és Messi i Shakira(estem treballant amb això) han d’imaginar on és mort, amb qui objecte i qui és l’assassí. Trobem les imatges per Internet, les enganxem al libre office i fan servir l’imaginari per construir la seva història.

IMG_0944IMG_0943

IMG_0952

El moment del ball lis agrada molt, demanen a Shakira i despacito però tenim prou música meravellosa tipus, Nina Simone, Stromae, Michael kiwanuka que quan la fiquen s’obliden de que havien demanat un altre cosa  , no podem evitar que lis agradi però s’ha de treballar molt poc a poc i nosaltres volem mostrar-lis altres coses. Però la música lis dona un moment de llibertat, de creativitat amb el cos que marxen a casa relaxats i relaxades .