Castanyes, moniatos i ball


Aquest any ho hem celebrat amb les nostres companyes del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) Benito Menni de la zona nord, Unitat Polivalent, que ens van convidar per realitzar el taller de ball a les seves instal·lacions. Després del taller vam menjar castanyes i moniatos. La resposta de les persones assistents va ser molt bona i l’experiència molt positiva.

El SRC treballa el projecte “Espai Explora” activitat emmarcada dins d’un programa d’activitats transversals i el Punt Òmnia col·labora en aquest projecte amb l’activitat de ball amb l’objectiu de potenciar i mantenir el treball comunitari amb altres serveis, oferint el taller com un recurs enriquidor d’inclusió social, afavorint d’aquesta manera la motivació de les persones participants per promoure el seu benestar.