Internet Segura al Punt Òmnia Fundació Akwaba


Amb motiu del “Día Internacional de la Internet Segura”, el Punt Òmnia Fundació Akwaba en col·laboració amb Insercoop, ha organitzat per segona vegada una xerrada sobre Seguretat a Internet realitzada per persones que participen en el projecte d’Aprenentatge i Servei (ApS) Reincorpora.

L’ApS és una activitat educativa on es combinen processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte on les persones participants aprenen tot treballant en necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo.

Proporciona a les persones en risc d’exclusió oportunitats de reforçar participació ciutadana, valors humans, competències i coneixements, autoestima i habilitats per a la vida. L’experiència va agradar molt a les persones participants que van aprendre els riscos, perills i mesures de prevenció en seguretat al navegar per Internet, correu electrònic, així com conèixer el significat de paraules com phishing, spam, virus.

Aquestes col·laboracions fan que la xarxa creixi dotant a la ciutadania d’eines per un bon ús i responsable de la internet.

20200206_172405 20200206_174416 20200206_174613 20200206_174756