Nova Programació i novetats al Punt Òmnia Riera Bonet Abril – Juny 2018

Bones de nou!

Ja tenim configurada tota l’oferta de tallers que us oferirem durant aquest nou trimestre (Abril Juny) en el Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet.

Com podreu observar, mantenim alguns dels tallers que vosaltres mateixos/xes ens demaneu, i que pensem que son bàsics en la nostra programació habitual com poden ser, els tallers de Mòbils, d’Ofimàtica, Iniciació Tic, Ordinadors Portàtils, Català, Memòria i jocs Participatius, a més de, l’espai que us oferim per a Consultes i Projectes Personals.

Per altre banda, continuem col·laborant i ampliant la nostra xarxa d’actuació juntament amb diferents entitats de caire social i d’inserció sociolaborals, com altres que posen el seu focus d’atenció, en el treball i l’educació, junt amb persones amb diversitat funcional, tals com, Fundació Ecom, Escola Alba Acosu, Studi6 i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb el qual tenim pactats 7 tallers al llarg d’aquest any 2018.

També, volem i continuem incidint en el creixement integral dels infants i joves als quals donem recolzament en diferents àrees d’actuació, mitjançant varies propostes educatives tals com el taller Jugar i Llegir, les cessions d’espai i diferents tallers puntuals i trimestrals adreçats a joves.

Durant aquest nou trimestre, degut a l’alta demanda de les persones participants de les diferents propostes que us oferim, hem volgut continuar amb el taller trimestral d’Economia Social i Sostenible. Gràcies per participar i per la vostra implicació en aquest projecte innovador de la nostra habitual programació.

Com a grans novetats, durant aquest nou trimestre, us volem oferir dos nous tallers.

El primer taller anomenat Memòria d’un Barri.

Aquest taller neix de la iniciativa i les motivacions de diferents persones que participen en diversos tallers del Punt Òmnia i del Casal Cívic Riera Bonet, i que viuen en el barri o part de les seves vides transcorren en el mateix. Aquest grup de persones, volen donar a conèixer la història i configuració del mateix, i per tal fet, des de el Punt Òmnia Riera Bonet, volem donar suport a aquesta iniciativa ciutadana, mitjançant la dinamització en format de taller trimestral.

El segon taller anomenat Taller Intergeneracional Dimensió 3D.

Aquesta nova proposta educativa, es caracteritza per una triple dimensió i treballa a partir de tres eixos definits. Formació, Detecció i identificació i Disseny i Producció d’objectes en 3D, mitjançant una impressora de 3Dimensions.

En primer lloc, s’adreça als joves mitjançant una proposta formativa entorn la fabricació digital, el disseny 3D i la filosofia Maker. En segon lloc, s’adreça a les persones prioritàriament grans per atendre i donar resposta a les seves necessitats quotidianes a partir de la participació i implicació dels joves, des de una mirada intergeneracional. I, en tercer lloc, vol donar espai i posa en valor, la innovació en l’àmbit del disseny i la impressió 3D, apropant aquest tipus de tecnologia a la ciutadania.

Apunteu-vos, participeu i sobretot.., gaudiu! 😉

Horari PO Riera Bonet Abril-Juny 2018

 

Forma part de: