Al Punt Òmnia Badia ja hem encetat els nous tallers per donar la benvinguda al nou any 2013.

Just aquesta segona quinzena del mes de gener els nostres usuaris ja gaudeixen de les nostres instal·lacions per tal d’aprendre molt, fer colla i participar d’un espai on poder apropar-se a les TIC.

Tenim un nou taller on podrem aprendre a cuinar compartint els nostres coneixements amb els companys, repetim l’experiència del trimestre passat de fer petits monogràfics sobre gestió bàsica d’arxius i com no, els tallers de sempre (iniciació, fotos, xarxes socials, presentacions, la xarxa…).

Igualment, hem deixat 4.30 h setmanals per accés lliure on qualsevol persona pot apropar-se a fer us d’un equip informàtic amb internet. T’esperem per que puguis practicar lo après, mirar el teu correu, fer treballs o deures… tens 8 ordinadors a la teva disposició i una dinamitzadora que et podrà assessorar si cal.

I, si ets Badienc o Badienca de tota la vida no dubtis en demanar pel projecte “memòria oral de Badia” on els teus records ens ajudaran a omplir la nostra història a un espai web fet per tot nosaltres.