Inauguració del Punt Òmnia Isona i Conca Dellà

El passat dijous 26 de febrer varem  celebrar la inauguració del nostre  Punt Òmnia.

La inauguració va comptar amb la presència del Secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, Josep Maria Civis i Balasch, acompanyat de l’alcalde del municipi, Antonio Grasa Fàbrega, la presidenta del Centre d’Estudis d’Isona i Conca Dellà , Susanna Solans Roya i el director territorial del Departament de Governació i Administracions Públiques a l’Alt Pirineu i Aran.

 

Hem de destacar també la presencia de membres de l’equip de l’ Oficina de Dinamització Comunitària i amb la presencia de  2 companys més que treballen en el projecte Ciutats Digitals de l’Alt Pirineu i Aran, Josep Camprubí i la Carme del Telecentre de Tremp.

 

L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà. Desprès de els parlaments de les autoritats es va prosseguir amb el lliurament de diplomes als assistents als cursos d’iniciació . i finalment varem  acabar la festa amb una degustació de productes del país. A més a mes  les nostres alumnes ens van adeleitar amb un sortit de postres preparats per elles mateixes.

 

Des de el Punt Òmnia d’Isona i  Conca Dellà agraïm a tothom la seva presencia a l’acte, i  especialment a tota aquella gent que de una manera o un altra  hi ha participat.