AVÍS IMPORTANT

Benvolgudes i Benvolguts,

Com a conseqüència de l’evolució de la pandèmia inicialment durant 15 dies a partir d’avui, les activitats grupals QUEDEN SUSPENSES.

TORNADA ALS TALLERS PRESENCIALS

L’aprenentatge de les tecnologies que ens ajuden al nostre dia. El servei d’ajuda a tràmits amb cita prèvia i consultes telefòniques, exàmens Actic, tallers d’informàtica… De moment i fins que la pandemia no ens impedeix fer-ho, seguim amb les activitats programades de forma presencial. Amb distancia de seguretat, ratio reduïda, mascareta obligatoria, entrada controlada, etc…

NOVA PROGRAMACIÓ DE TARDOR

Amb l’arribada del setembre hem tornat a la presencialitat. En principi amb molts dubtes, però ara ja tenim encetada la programació de tardor 2020. Al setembre hem realitzat uns tallers per ensenyar als usuaris i usuàries del Casal Cívic a utilizar la plataforma jitsi meet, l’objectiu va ser que poguessin realitzar les clases en format semi presencial. Amb satisfacció observem que la gent s’està adaptant amb aquesta eina TIC que els fa poder adaptar-se aquesta nova situació. En Quant a la programació, hem prioritzat: l’atenció a l’ajuda per realitzar tràmits i reactivar els exàmens Actic, que s’havien aplaçat. Com a novetat obrim l’espai de “cita prèvia” per la ciutadania, l’objectiu és reservar dia i hora resoldre dubtes o atendre peticions. Així mateix, tenim un número de telèfon per atendre dubtes o ajuda a tràmits de forma telemàtica o telefònica: Tf 644673391. No ens oblidem de les formacions que ens demanen el usuaris, sobre mòbils, informàtica, grups suport per la memòria, recerca de feina, sempre adaptan-nos a les ratios i els protocols del Procicat.

Ara si, benvinguts de nou