VIATJANT A GAMBIA

Al punt Òmnia de la Salut Alta treballem amb un grup de nou vinguts juntament amb l’entitat “Moviment per la pau”. A les classes treballem de forma transversal diferents aspectes, però el més impactant es escoltar les seves històries. No me gustaba vivir allí, porque las cosas van de otro modo, ¿sabes? Quería llegar aquí… no solamente era el tema del dinero, sino también la manera de vivir aquí. Allí no hay leyes que protejan a la gente.. como se llama… justicia… derechos humanos…” Joves enèrgics, valents, resilients, immersos en un camí de solitut per a materialitzar les seves expectatives de futur. Marxen dels seus països a causa dels conflictes armats, de la precarietat econòmica….reflexionem… qui sinó fomenta aquestes relacions desiguals? Els culpables de generar pobresa als anomenats països del tercer món? Documental recomanable: La Pesadilla de Darwin https://www.youtube.com/watch?v=ySylryTVD90

moviment per la pau