ENTREGA DIPLOMES BITBOT

El 20 de febrer es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis Bitbotcat. S’hi van premiar els millors treballs presentats per alumnes de la formació de monitors/ores en programació i robòtica educatives que es realitzar al Citilab. Les dinamitzadores del Punt Òmnia Salut Alta Marta Mancheño i Ana de Miguel van quedar finalistes al presentar dos jocs per utilitzar amb persones nouvingudes per aprendre paraules en espanyol. Va ser  una primera aproximació a la programació per blocs, encara queda molt camí per seguir aprenent aquestes eines. La nostra felicitació als guanyadors: La Lucía Frechiné amb el seu treball “joc, Lectura i …Scratch” que combina un club de lectura amb la realització de petites activitats de programació relacionades amb el contingut dels llibres.

IMG_20190223_104028