Taller Fent Teatre Punt Òmnia de la Fundació Akwaba. Activitat Comunitària


El Punt Òmnia de la Fundació Akwaba ha realitzat un taller de teatre en col·laboració amb el Servei de Rehabilitació Comunitària que duu a terme l’activitat Espai Explora. És una activitat emmarcada dins d’un programa d’activitats transversals de l’àrea de salut mental de L’Hospitalet de Llobregat i que pertany a les Germanes Hospitalàries Benito Menni CASM.

La finalitat de l’activitat de l’Espai Explora és proporcionar un espai facilitador d’oportunitats amb diverses alternatives i en diversos entorns comunitaris propers, per tal de  potenciar les capacitats d’identificació d’interessos personals significatives i plaents per a la persona. Mitjançant aquest espai es pretén que la persona  explori, experimenti i, en conseqüència, sigui capaç d’escollir sobre les seves preferències, capacitats i valors.

Hem col·laborat en uns altres tallers (taller de ball Danzaesum) i varies persones participants han continuat amb l’activitat que fem al Punt.

El  taller que hem realitzat aquesta vegada es tracta d’una iniciació al teatre, una pinzellada on el valor i la importància recau no solament en el resultat sinó en la construcció col·lectiva de tot el procés.

Les persones que han participat han pogut desenvolupar des del plantejament de la primera idea, el redactat del guió de la petita obra de teatre, elaborar i caracteritzar cadascun dels seus personatges fins a practicar  l’assaig de l’obra, la creació del decorat, vestuari  i l’atrezzo i, per últim, la representació en un entorn de teatre real amb públic.

Us deixem una mostra de la feina feta.