Festa de la Diversitat 2017 amb una sorpresa


Aquest any, la Festa de la Diversitat de Collblanc-La Torrassa, on totes les entitats del barri celebrem amb el veïnat que un any més hem estat al seu costat compartint moltes activitats.

Però aquest any la Fundació Akwaba tenia algo més que celebrar, el seu 25 anys!!!!! Quina passada, jo porto 11 anys treballant a la Fundació i pensar que porta 14 més…. és una emoció molt forta haver viscut tants anys.. fent tantes coses… Em recordo dels meus començaments amb el grup de joves amb el Projecte Xarxa a Ronda la Torrassa, dos anys després, em van donar la noticia que estaven convidades a la Fundació Akwaba de la Costa d’Ivori, per fer un intercanvi de educadores. Quina experiència. En realitat tots aquests anys han estat una experiència vital, professional i personal per mi.

La meva mare i la resta de la meva família hi son a Bilbao però aquí des de fa 11 anys en tinc una de nova, totes les persones que formen la Fundació Akwaba. Per això, no només vol felicitar a Akwaba sinó que també, donar-li les gràcies per tot el amor que m’han donat durant aquests anys. Gràcies.

festa 1festa4festa2festa 6festa 5festa 3

Les dones del Taller de Dansaezum vam compartir amb tothom,  tres coreografies molt macas.