Maquinari nou al Punt Òmnia Fundació Akwaba.


La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), en col·laboració amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de Presidència activen l’operativa de la renovació integral del maquinari TIC de la Xarxa Òmnia. Aquest equipament consta de: 9 ordinadors de taula Lenovo (ThinkCentre M810z, Intel Core i3-6100 Processor, 8GB DDR4 2400 SODIMM 128 GB), 1 switch HP OfficeConnnect 1920S (24 ports), 1 punt d’accés Aruba (AP-207, 802.11ac), 1 videoprojector Epson EB-W29 i una impressora làser multifunció Epson Pro WF-R5690D.
Aquesta instal·lació del nou maquinari també s’ha fet al PO Casal Cívic del Gornal i durant els mesos de setembre i octubre provarem el nou maquinari i la nova maqueta amb sistema operatiu Ubuntu en la seva darrera versió de manteniment de llarg termini LTS (16.04).

Aquest canvi suposa una millora que es necessitava i que per fi arriba als nostres punts.

El nostre agraïment els/les responsables per fer-ho possible!

Nou Maquinari PO FundacioAkwabaImpressoraNovaPO.Fundació AkwabaPOFundacióAkwaba.PO.Fundació AkwabaP.OFundacióAkwaba.PO Fundació Akwaba