Els Punts Òmnia de la Torrassa amb La Meva Salut


Els Punts Òmnia de la Torrassa, Jis-Arrels i Fundació Akwaba col·laborem amb el CAP de Ronda La Torrassa per acostar les eines TIC de l’Institut Català de la Salut (ICS) a les persones del barri. Després d’unes quantes reunions de coordinació amb les responsables del CAP, el 30 d’abril els Punts hem començat a posar a disposició de les persones un espai temàtic sobre La Meva Salut. També vam contactar amb el Punt Òmnia Centre d’Esplai Eixida per tal d’unificar el format de difusió d’aquest nou servei que oferim els punts Òmnia.

En aquest taller es va ensenyar a les persones usuàries com donar-se d’alta perquè tinguin accés a l’aplicació. Un cop registrades, es mostra els diferents apartats de la pàgina. En aquesta web la ciutadania disposa de la seva informació personal de salut i inclou la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària que han prestat en algun dels centres assistencials públics, es té accés al pla de medicació vigent, els diagnòstics, els informes clínics, les vacunes administrades, els resultats de les proves i les exploracions complementàries. A més et permet realitzar tràmits i gestions en un entorn segur.

LaMevaSalutLaMevaSalutLaMevaSalut