Activitat TICoronavirus #JoEmQuedoACasa #omniaAcasa


Des del Punt Òmnia Fundació Akwaba es va portar a terme aquesta iniciativa, una activitat comunitària amb motiu del coronavirus on les persones que venen al Punt a aprendre, en definitiva que formem part d’aquest projecte de la Xarxa Òmnia, participem en la creació d’un petit vídeo amb la frase #joemquedoacasa, per tal de sensibilitzar a altres persones, compartir experiències, i sentir-nos acompanyades en aquests dies de confinament. Avui més que mai saber controlar mínimament les tecnologies ens permet estar a prop de les persones que estimem. Amb aquesta activitat hi ha persones que han après a gravar un vídeo i enviar per WhatsApp, ha estat més d’una setmana de feina i ara us deixem amb el resultat d’aquesta primera fase del projecte #joemquedoacasa

Moltes gràcies per participar!