#25N – 2022


No és tasca d’un sol dia i encara que al Punt Òmnia el treballem diàriament, volem visibilitzar aquesta data pel seu significat i per això realitzem una sèrie d’activitats específiques per a la sensibilització i prevenció de la violència masclista.

Us presentem un breu resum d’algunes de les activitats.

21/11 – Trobada amb Mujeres Pa’lante i La descomunal de Lleida i  Consorci Sanitàri Integral.

23/11 – Especial #25N amb Ràdio Badia

24/11 – Taller sobre les violències masclistes digitals.

En col.laboració amb Insercoop que porta a terme un projecte APS amb joves, que van venir a explicar en que consisteix i Apps que podem fer servir per denunciar aques tipus de violència. També es va sumar un grup de joves adolencents del Hospital de dia Miralta- Fundació Orienta. Institució concertada associada al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). La sessió va estar molt participativa amb molta diversitat cultural i intergeneracional.

Per motius de privacitat, no hi ha fotos de totes les persones participants.

27/11 – MasterClass de Defensa Personal Femenina

A continuació de la col·laboració iniciada amb el projecte “Ni uniformes ni etiquetes: contra la violència masclista” de la nostra entitat gestora Fundació Akwaba, es va dur a terme la VII Masterclass de defensa personal, organitzada pel Gimnàs The Warriors Martial Arts Club, i on nosaltres, col·laborem en la difusió per donar a conèixer i oferir aquesta activitat entre les dones participants dels tallers de l’Òmnia. Amb aquesta sessió es pot donar resposta a través de tècniques concretes a un possible assetjament físic.