Receptari Intercultural


Les participants del taller «Receptari Intercultural» provinents de diferents parts del món, s’han unit per a crear aquest receptari que destaca la riquesa i diversitat de la gastronomia internacional. Aquesta iniciativa, que combina sabors i tradicions de diferents països, cerca de promoure la inclusió social i digital.

El grup, format per dones provinents de països com el Marroc, el Perú, Bolívia, Colòmbia i Ucraïna, ha treballat increïblement durant aquests mesos per a recol·lectar i crear aquestes receptes autèntiques de les seves respectives cultures culinàries. El resultat és un receptari que convida a les/els amants del menjar a explorar els sabors i tècniques de diferents tradicions gastronòmiques.

Cadascuna d’aquestes talentoses dones ha aportat la seva experiència i coneixement culinari, seleccionant els plats que representen.