#25N 2023


Un any més, esperem que sigui un any menys, per commemorar el “Dia Internacional per a l’erradicació de la violència envers les Dones”.

Les dones del taller “Al Compàs” han participat en la realització d’unes mans, iniciativa de la Vanesa, per reivindicar l’erradicació de violència. Ha estat una activitat molt participativa entre totes les persones que formen part de la comunitat de l’Òmnia i l’equip de la nostra entitat gestora Fundació Akwaba.

Al taller “Aprèn a fer servir el teu mòbil” hem parlat d’aquesta problemàtica social i han volgut participar amb aquesta imatge simbòlica amb els seus mòbils.

Al taller “Records amb mirada de Dona” aquest mes de novembre les seves entrades al bloc han estat dedicades al #25N. Lectura molt recomanable i interessant: https://raconsdelament.blogspot.com/2023/11/

Programa especial #25N “Veus d’Òmnia” a Ràdio Badia.