L’Òmnia Akwaba celebra els 25 anys de la Xarxa Òmnia a la Festa de la Diversitat.


Fa uns anys que el Punt Òmnia Fundació Akwaba participa amb un grup de dansa a la Festa de la Diversitat en el marc de les Festes Majors del barri al parc de la Marquesa, presentant algunes coreografies que s’han treballat durant el curs. Enguany un dels balls, amb ventalls de la Xarxa Òmnia.

Aquesta festa, és un espai comunitari i festiu que afavoreix la creació de vincles i relacions, on diverses entitats i associacions estan presents amb activitats, actuacions, concursos, concerts…, és un dia per a gaudir.

El grup de dansa “Al compàs” forma part de Danzaesum, un projecte de cures tan a nivell personal com de grup, de relacions socials, per a evitar la solitud sobretot en persones majors, i relacionat amb les tecnologies, ja que són les mateixes participants les que realitzen cerques d’internet per a seleccionar les cançons que desitgen ballar i fins i tot muntar els seus propis vídeos. També han participat en campanyes con el vuit de març “Dia internacional de la dona”, vint-i-tres d’abril “Sant Jordi” i vint-i-cinc de novembre ” Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones”.

Aquest grup intercultural i intergeneracional, està compost per dones de 40 a 82 anys de diferents nacionalitats, dues d’elles derivades del Grup cooperatiu TEB que impulsa el creixement professional de persones amb diversitat funcional.

Diumenge passat 16 de juny, malauradament no va poder actuar el grup en la seva totalitat, però les que van estar ho van donar tot!

Per veure la resta de treballs que s’han fet, fes clic aquí o bé en “Ver en YouTube”.