Benvinguts i benvingudes !

Avui arrenquem el blog del Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet, situat a la Fundació Integramenet, amb moltes ganes i molta il·lusió! 🙂

La Fundació Privada Integramenet des dels seus inicis ha tingut com a finalitat primera l’acollida, l’orientació i la integració de les persones amb risc d’exclusió social. Entenem la integració com la interrelació de tots els àmbits de la diversitat (gènere, edat, origen cultural, creences, classe social, territori…) i l’intercanvi de coneixements i experiències entre les persones.

Si vols conèixer més sobre la nostra missió, visió, equip professional, indicadors o formacions, podeu visitar la nostra pàgina web aquí.

Fa aproximadament un any que vam construir el nostre particular espai tecnològic: l’Espai Connecta’t, precursor del Punt Òmnia.

Aquest espai no sols ha ajudat a combatre la bretxa digital de les persones que han assistit, sinó que ha col·laborat en la millora de l’ocupabilitat i la gestió d’alguns tràmits bàsics, però necessaris per a gran part de la població.

A més de desenvolupar activitats d’acció comunitària 🙂

Per cert! Us convidem a visitar els indicadors dels últims mesos fent clic aquí.

Així doncs, us donem la benvinguda a aquest nou blog en el qual compartirem l’actualitat de les nostres activitats, serveis, els programes del nostre Podcast “Sense Cita Prèvia” i moltes coses més!

Moltes gràcies!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Forma part de: