Finalitzen els tallers monogràfics destinats als dispositius mòbils organitzats pel Punt Òmnia Tortosa amb la col·laboració de la Fundació Vodafone Espanya i la Fundació Pere Tarres


Avui dimarts 24 de febrer ha finalitzat la darrera sessió dels tallers monogràfics de telefonia mòbil que hem realitzat al Punt Òmnia Tortosa, destinats a majors de 55 anys, oferts per la Fundació Pere Tarres amb la col·laboració de la Fundació Vodafone i la Xarxa Òmnia.

Durant el mes de febrer, hem realitzat dos tallers monogràfics, un destinat a l’oci i a les compres amb dispositius mòbils i l’altre destinat a les xarxes socials.

En aquests tallers s’ha aprofundit en les connexions a Internet des de tauletes i telèfons intel·ligents, la descàrrega d’aplicacions de les diferents botigues (Android, Apple, Windows Phone) i l’utilització d’eines de comunicació com el WhatsApp, Facebook o Instagram.

Us deixem amb una fotografia d’alguns dels participants al taller:

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *