Les veus dels Punts

fes sentir la teva veu

woices

woices“Comparteix la teva veu

i fes del món

un lloc més interessant!”

Aquest és el lema que inspira Woices.

——————————————————————————————————————–

Amb el desig de poder fer de la nostra Xarxa un lloc més interessant emprarem aquesta eina que obre el ventall de l’àudio d’una manera molt peculiar.

Com es descriu Woices a si mateix?

“Woices és un servei gratuït a Internet que permet als seus usuaris crear, compartir i reproduir ecos, registres d’àudio que estan pensats per ser escoltats en una localització geogràfica concreta o davant d’un objecte del món real…”

Què és un eco?

“Els ecos són paraules que una persona deixa en un lloc concret i que, més tard, poden ser escoltades per una altra. Com si el seu autor encara fos allí mateix. Els ecos poden parlar de qualsevol cosa que creguis que pot ser interessant conèixer d’aquell lloc: història, art, records personals, curiositats o fins i tot un poema.”

On va néixer la idea de woices? (exemple d’eco)

Fragments extrets de www.woices.com

Aquesta eina esdevé ideal per donar a conèixer els vostres Punts, indrets, pobles, ciutats, a la resta del món. Podrem escoltar els propis protagonistes narrant les anècdotes, descripcions, experiències, projectes, tot allò que es relacioni amb els vostres llocs en el món.

A més, aquestes gravacions les podeu incloure a les vostres webs, enviar-les o descarregar-les al reproductor Mp3. Imagina fins on pots fer arribar la teva veu!!


Forma part de: