CARTES AMB COR

Avui us portem una iniciativa que ha nascut en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom. La idea és que tots enviïn dibuixos, poemes, vídeos, cartes, etc. als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot el nostre increïble personal sanitari.

Ajudem i compartim amb les persones ingressades perquè se’n surtin el més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

Ajudem i compartim amb tot el personal sanitari (personal de neteja, d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, personal administratiu i persones voluntàries) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda.

Els hospitals demanen: dibuixos, cartes, poemes, vídeos… per donar i fer més suportable aquesta situació de tensió i angoixa que estan vivint. Fem-ho possible ! Tot aquest material pot ajudar altres persones a expressar les emocions i fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada.

De moment, podeu enviar les vostres creacions als següents hospitals: