BON NADAL

El Punt Òmnia Salut Alta us desitja unes Bones Festes de Nadal. Si us plau Gaudïu de la familia i amics, però sobre tot cuideu-vos molt!


FINAL TRIMESTRE CAMINEM JUNTS

Aquesta setmana hem fet la “caminada final de Trimestre”. Hem visitat la plaça de la Vila de Badalona on està el Pessebre tradicional, obra dels amics del Pessebre de Badalona. No deixeu de passejar al voltant i veure el mercat tradicional i la il·luminació dels carrers. També hem gaudit d’un café amb xurros (fent una excepció). Hem torbat a faltar a les persones que no heu pogut vindre però us hi esperem al 2022 per seguir “Caminar Junts”.

 

JORNADA ÒMNIA 2021

El passat 3 de desembre es va celebrar la Jornada Òmnia 2021. Nosaltres vam participar amb la modalitat en línea. Es va parlar de la bretxa digital a la nostra societat així com de la la tasca del programa Òmnia com a element cohesió social i acció comunitària a través de l’ús de les TIC. 

Es va presentar «el Marc estratègic 2021-2025 del Programa Òmnia»a càrrec de la directora general de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària senyora Cesca Domènech i Ruera, i el subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat senyor Marc Viñas Artola.

Vam participar a un Espai d’intercanvi i relació en grups de treball dinamitzat per l’equip de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i l’oficina Tècnica del programa Òmnia. D’un total de 7 temàtiques, les persones inscrites n’han escollit tres: El Perfil Professional de la dinamització digital, la Comunicació Òmnia i Espais de trobada Òmnia. Nosaltres vam participar a la que es va parlar del perfil professional de la dinamització. I per finalitzar vam participar amb l’activitat Jingle-Battle  on els i les participants presencials i en línia han desplegat el seu talent artístic tot versionant cançons amb el programa Makey Makey.

 

25NOVEMBRE LLUITEM CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Lluitem contra la violència masclista✊. Diem PROU, BASTA, NO…
El dia 23 Novembre farem un taller de llaços. I començarem a fer la pancarta entre tots: T’esperem a les 12h al Punt Òmnia del Casal Cívic de la Salut Alta.
I el 25N juntament als usuaris del Casal Uneix-te a penjar la pancarta que serà l’expressió dels nostres sentiments.

ESPAI INFANTIL AL PUNT ÒMNIA SALUT ALTA

Aquest trimestre hem engegat un nou projecte amb nois i noies. Estem aprenent a dibuixar amb formes geomètriques i utilitzem un programa de software lliure que es diu insckape. Aquest programa: editor lliure de gràfics, ens ofereix un munt d’eines per fomentar la nostra creativitat.