Calendaris i molt més!


El Punt Òmnia Fundació Akwaba col·labora amb el Servei de Rehabilitació Comunitària Benito Menni de Santa Eulàlia i la Polivalent. Fa dies vam veure la feina feta amb el SRC de la Polivalent, ara li toca el torn a Santa Eulàlia.

Durant aquests trimestres s’han treballat diverses temàtiques. Van participar tant en la creació de postals de nadal com de dissenys de cartells per la festa d’hivern que es va realitzar a la nostra entitat Fundació Akwaba.

Aquest últim trimestre s’ha realitzat el taller “Fes-te el teu calendari”. S’ha treballat força i han quedat uns calendaris molt macos.

Us deixem mostra de tots els treballs realitzats i un vídeo en el qual la Carolina explica el perquè de les fotografies al calendari. Molt bona feina!!

Calendaris 2019 -SRCCalendari 2019 -SRC