25 anys Festa de la Diversitat


Un any més hem participat en la Festa de la Diversitat dintre de la Festa Major de l’Hospitalet de Llobregat. El dijous dia 13 van anar a la inauguració de l’exposició itinerant que mostra el bo i millor de la trajectòria i recorregut de què ha estat i és aquesta festa. El diumenge dia 16 vam gaudir d’un dia festiu, amb concerts, concurs, circ, balls i exhibicions de treballs d’entitats i associacions, tot això al parc de la Marquesa. Aquest any hem compartit espai amb les nostres respectives entitats, el Punt Òmnia Jis-Arrels i Punt Òmnia Fundació Akwaba, ja que també estem d’aniversari amb 10 anys de la BlogL’Hosfera (Punts Òmnia de l’Hospitalet). Vam mostrar les activitats que realitzem i també part de l’exposició “Postals de l’Hospitalet Abans i Ara” dels barris Collblanc-La Torrassa del districte II, que va estar molt visitada per les persones que van assistir a aquesta festa, veïns i veïnes del barri i persones usuàries dels dos punts Òmnia. L’exposició sencera es troba al Centre Cultural Collblanc-La Torrassa fins al dia 29 de juliol.

Aquesta trobada és un bon moment per donar visibilitat, compartir, crear xarxa i relacionar-se en un ambient ple d’emocions.