Qui som?

logotip_omnia_250x83

El punt Òmnia Riera Bonet pertany a la Xarxa Òmnia. La Xarxa Òmnia, de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, és un programa preventiu, socioeducatiu, de promoció individual i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat.

Òmnia és un programa d’intervenció social, que utilitzant com a instrument les eines TIC, cerca millorar i afavorir, tant individual com col·lectivament, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat.

El punt Òmnia Riera Bonet està situat dins el Casal Cívic Riera Bonet, de Molins de Rei.

El Casal Cívic Molins de Rei – Riera Bonet, adscrit a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, es va inaugurar l’any 2001.

És un espai públic obert a tothom: joves, grans, infants i entitats, on podeu participar en diferents activitats, com tallers, conferències, exposicions, etc., que us permeten relacionar-vos, fomentar les vostres aficions, ampliar coneixements i formar part d’un projecte col·lectiu. Ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 15.30 a 22 h; agost tancat.

Forma part de: