E-Revista Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet.

La cúpula de la redacció junt amb els joves participants de l’APS de l’IES Bernat el Ferrer de Molins.

Durant un temps, el PO Riera Bonet, junt amb un grup de persones que participen d’una nova iniciativa educativa, varem engegar un nou projecte per, poder aconseguir fer una revista electrònica, que pugues, recollir, una part dels nostres interessos i motivacions, tant personals, com altres que creiem que son d’interès de la comunitat.

Es per tal fet que, avui tenim el plaer de presentar-vos el treball que portem fent ja fa uns mesos enrere, per tal de materialitzar, tot aquest fet, en una revista electrònica, per a tots/es vosaltres.

Esperem que sigui del vostre gust, que us sentiu reflectits/des en alguns aspectes que apareixen a la revista.

Trobareu diferents temes i variats, des de temes que tenen relació directa amb les Tic, les dones (son gran majoria en el se de la “cúpula de la redacció”), natura, participació ciutadana, crítiques constructives, cultura, costums i tradicions, joves, gent gran, divulgació científica, receptes de cuina casolanes i fins i tot, dedicatòries especials, i molt sentides, com el de la nostra estimada Bibi Cuore, guanyadora de l’any 2018 del concurs literari “Les dones i els barris” promogut per diferents entitats socials, la qual, participa activament de la proposta educativa.

També, cal esmentar que, durant unes setmanes, un dels cinc grups de joves, que participava de la seva estada al Punt Òmnia Riera Bonet, per tal de desenvolupar un APS (Aprenentatge Servei), es van voler involucrar, junt amb nosaltres, en poder fer una revista digital. Els quals, hi estem molt agraïts/es, esperem coincidir de nou.

Només esmentar-vos que, tot plegat a sigut possible gràcies a aquest grup de persones, tant joves com gent gran, en una experiència intergeneracional amb edats compreses que van des de els 14 anys per part dels joves, i, 60 anys fins els 75 anys, per el que fa a la resta de participants déu ni do…o no?

Podeu fer clic en el següent enllaç per veure la revista en línia o si us sembla millor, podeu descarregar-la en format PDF fent clic en els següents enllaços.

Gràcies per llegir-nos i escoltar-nos. Que vagi de gust!

Per descarregar la revista.

https://drive.google.com/drive/folders/18Wtk06rO7C05YtGpQndVIyUqbsjUb1uU?usp=sharing

Per consultar en línia la revista.

https://www.yumpu.com/es/document/read/63427584/revista-porb