El còmic a Òmnia

Imatge de l'activitat dels còmicsEl còmic és un gènere popular, tant entre els més menuts com per als joves i els adults. A més a més, té un component lúdic amb moltes aplicacions pedagògiques, que podem aprofitar als punts Òmnia.

Aquest recull de recursos en línia per la creació de còmics va ser començat per Antoni Luque del Punt Òmnia Verdum. Inclou recomanacions i material de Marc Pasqual, dinamitzador del Punt Òmnia del Casal dels Infants del Raval.

Si voleu fer alguna aportació més, escriviu a seguiment(arrova)xarxa-omnia.org o deseu un comentari en aquesta pàgina:

blog.xarxa-omnia.org/comic

Aquesta entrada fou publicada el Dimarts, 18/12/2012 (14:38) i està arxivada dins animació i temps lliure, discapacitat, génere, infància, joventud. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.