Inscripcions 3r trimestre 2015

Ja podeu consultar el cartell de les properes inscripcions per als tallers del Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès, que es faran els dies 21, 22 i 23 de setembre.

Com podeu veure, continuem amb el taller per a mòbils, i amb la resta de tallers que fem amb els ordinadors: Internet, correu electrònic, xarxes socials, etc. Ah, i no ens descuidem de les hores d’accés lliure obertes a tothom!

Com a novetat, destaquem el taller de Plantes medicinals per practicar la cerca per Internet i la tasca d’omplir una fitxa amb la informació sobre cada planta, i el taller “Què puc fer amb el meu ordinador?”, on es treballaran diversos aspectes (Internet, el processador de textos, el full de càlcul, etc) que es decidiran a partir de les peticions dels participants.

No falteu els dies 21, 22 i 23 de setembre, de 10 a 13 si voleu fer un taller al matí, o de 16.30 a 18.30 si el que voleu és fer un taller a la tarda. Us esperem al Casal Cívic Badia del Vallès, 2a planta, despatx 7.

Cartel Punt Òmnia inscripcions 3r trimestre 2015