Espai de memòria

A Badia hem estrenat un nou espai en línia per treballar els tallers de memòria. La idea és penjar fotos antigues de temàtiques diverses per estimular la memòria de la gent que s’apropa al taller. Després poden escriure als comentaris, les seves vivències relacionades amb les fotografies.
És un espai obert a la participació de qualsevol persona que vulgui comentar. Les vivències enriquiran el web i els tallers, on en properes sessions, les persones que participin podran llegir les experiències d’altres que han passat abans.
Malgrat que encara no hi ha gaires apartats, en els que hem pogut treballar ha sigut una experiència molt bonica. La gent sembla que es transporta i comença a compartir amb els companys i companyes els records de les seves vides, es donen conte que han viscut als mateixos barris, han tingut vides molt similars i probablement han coincidit als carrers, a les festes, a les escoles.
Esperem que us agradi i que participeu si voleu, podem fer entre tots un projecte molt bonic ple de records.

Si voleu donar-li una ullada, cliqueu! http://lesnostresmemories.blogspot.com.es/

blog1

blog 2

blog 3

blog 4