Tastets d’estiu: El vídeo de les vacances

Ja tenim la programació dels tastets d’estiu!

Us presentem una de les novetats per aquest mes de juliol: El vídeo de les vacances.

Aquest taller està adreçat a totes aquelles persones que vulguin aprendre a elaborar un vídeo amb fotografies! Aprèn d’una manera senzilla a elaborar àlbums de fotos d’una manera diferent!

Si vols inscriure’t o tenir més info, no dubtis en venir a la Betsaida els dimarts de 9 a 10.30h!

tallercine

TALLERS D’ESTIU 2016

Inscripcions obertes i places limitades!

//Taller de fotografia

Aprendrem a fer i editar fotografies, reflexionarem sobre què ens agrada del barri i imaginarem com volem que sigui a través de l’objectiu! Expressa’t i dóna la teva mirada!

Foto_estiu

 

//Taller: Com viatjar amb menys de 5 euros al dia?

Sembla difícil de creure però hi ha persones que aconsegueixen viatjar així. Tindrem amb nosaltres el Fabio, un jove viatger que ha donat moltes voltes seguint aquesta filosofia.

Viatja_menys_5_euros

 

Si t’interessa alguna d’aquestes activitats o coneixes algú que l’interessi, reserveu la vostra plaça a: espaitecnologic.bdn@gmail.com o truca al 93.199.03.90 (pregunta per la Marta).

“La veu de Sant Roc” pren forma!

Fa uns mesos, un grup de joves de Sant Roc va decidir crear una revista per dignificar el barri i treure a la llum les històries dels seus veïns i veïnes.

Vam començar plantejant-la com una fanzine però els ha sortit l’oportunitat de fer-la crèixer. Ben aviat, “La veu de Sant Roc” sortirà a la llum!

IMG_0727
Redactant notícies
IMG_0728
Pensant en una bona portada

L’Espai de Dones comença amb dubtes sobre el mòbil

Avui hem fet la primera trobada a l’Espai de Dones. L’objectiu d’aquest nou espai de l’Òmnia Betsaida és resoldre els petits problemes tecnològics del dia a dia d’una manera participativa, aprofitant tot el que ja tenim après i mitjançant l’aprendre fent.

Després de xerrar una estona i de posar-nos al dia, ens n’adonem que seria bo iniciar l’espai resolent dubtes sobre el mòbil. La propera trobada, la dedicarem a aprendre a traspassar les imatges del mòbil al Picasa o al Flickr. Si t’interessa o coneixes alguna dona a qui li podria interesar, que no dubti en venir el proper divendres de 12.15 a 14h.

L’Espai de Dones és obert a totes les dones que tinguin ganes de compartir un espai d’intercanvi i d’inquietuds TIC!

IMG_0532-ok
Elles són la Rosita, la Rosa Maria i la Teresa.

 

 

Ja tenim el nou horari de l’Òmnia al barri

Posem punt i final a l’estiu i arrenquem amb la programació de tardor de l’Òmnia Betsaida.

Un dels espais comunitaris claus d’aquesta nova graella és l’Òmnia al barri, un espai que neix com a espai d’accés lliure i gratuït d’Internet, obert a tots les veïnes i veïns del barri. No dubteu en venir-hi. L’espai compta amb el suport de l’educadora de l’Òmnia.

Fem de l’Òmnia Betsaida un espai del barri i per al barri.

OmniaAlBarri_TARDOR

 

Arrenca el Club de Feina

Aquest setembre arrenca el Club de Feina, un espai adreçat a totes aquelles persones que estan buscant feina i necessiten l’accés als ordinadors ja sigui per redactar CV o cartes de presentació com per inscriure’s a portals web especialitzats, buscar-hi feina, preparar autocandidatures, fer tràmits online…

Cada dijous d’11 a 12.30 a l’Òmnia Betsaida amb l’acompanyament i suport de l’educadora de l’Òmnia.

Per a + informació podeu trucar al 93.199.03.90 o apropar-vos a l’Òmnia Betsaida (c/ de les monges, 2-6).

Club_de_feina