Inici | Les formes dels desitjos | A més a més

Característica extra: pots utilitzar un registre per a diferents identitats.

Quan registres un compte pots crear diferents perfils amb una imatge per a cada perfil de manera que amb un sol registre diferents persones poden participar en una mateixa presentació.
Per exemple, en una classe es comenta una activitat ja feta. La professora es registra i crea una identitat per a cada alumne (sense necessitat que aquests es registrin) amb una imatge per cada un. Tota la classe pot fer comentaris, però es potencia la individualitat de cada alumne.

Activitats:

Penfriends 2.0: Alumnes d’instituts de Badalona i del Canadà s’escriuen amb aquesta eina, cadascú comenta aspectes concrets de la seva cultura:

Jugant a les pel·lícules: En aquesta presentació es passen els àudios de diferents pel·lícules i els participants han d’endevinar de quina pel·lícula es tracta. També es fa ús de les identitats variables.

Explicar una història amb diverses veus, com l’exemple dels tres porquets (També es podria fer l’inici d’una història i que la resta de persones la completin).

I més!
Traduccions simultànies: La proposta seria fer un passi de fotos amb objectes, i cada un comenta una foto oralment i n’escriu el seu nom, d’aquesta manera es crea un petit diccionari-traductor de paraules.

De segur que se t’acudeixen noves idees! Si realitzes alguna presentació amb el VoiceThread ens encantaria veure-la, envia’ns el teu enllaç i comparteix-lo amb la xarxa!