Banc de recursos sobre el còmic de la Xarxa Òmnia

Strip Generator

Adreça: stripgenerator.com

Recomanació de Marc Pasqual (Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval):

Ens dóna moltes opcions, i podem jugar amb les plantilles. No cal registrar-se i podem deixar els còmics penjats a la web anònimament. És important, però, que si els voleu recuperar, apunteu el nom que els doneu, o els etiqueteu per localitzar-los, ja que, si no, us tornareu bojos cercant-los de nou. Es poden enllaçar a blocs i altres espais. De fet, aquest més passat vam estar treballant els drets de la infància amb el programa, i han sortit coses força engrescadores.

Podem fer servir l’Strip Generator amb i sense registre:

  • Sense registre: podem canviar la plantilla amb les vinyetes (des d’una tira fins a pàgines senceres). També podrem inserir personatges, objectes i bafarades de text. Finalment, com comenta el Marc, es poden publicar, imprimir i, per desar-la a l’ordinador, hauríem de fer captura de pantalla, o utilitzar una extensió per crear un arxiu a través de la impressió.
  • Amb registre: demana si tenim més de 18 anys per accedir a tot el contingut. Permet crear personatges i desar a la pròpia biblioteca, per tant, no tindrem problema per recuperar les nostres tires.  Un cop publicat et dóna incrustació. Permet adjuntar diferents tires en una (útil si es vol fer una creació col·lectiva). En escriure, dóna problemes amb els accents.

December 12th, 2012 at 10:15 tagged , , ,