Programació

Consulta la graella per veure la programació del 8 de març, per incloure la teva activitat, parla amb l’Oficina Tècnica: oficina(punt)tecnica(arrova)xarxa-omnia(punt)org

Hora Punt Òmnia Activitat
11:00 – 11:30 Punt Òmnia Valls Mati, coordinadora del programa Dona Aprén explica les activitats per la recerca de feina d’informàtica a l’Òmnia de Valls, les mateixes protagonistes expliquen el que fan.
12:00 – 12:30 Oficina de Dinamització Comunitària de Xarxa Òmnia Dones d’Òmnia: connexió amb el Prat de Llobregat, des d’on l’Alba Felip, TTO de l’ODC, ens contarà com ha anat el recull d’imatges i frases de dones participants i dinamitzadores de la Xarxa Òmnia.
13:30 -14:30 Punt Òmnia Fundació Marianao L’Acte públic a la Plaça Joan Garcia Nieto (just davant de la Fundació), amb la lectura d’un escrit i la llençada de pètals per a la commemoració. Altres activitats que es duran a terme a Marianao: A les 14:00 Dinar del SUMA (col·lectiu de dones http://elblogdelsuma.blogspot.com/), al terrat. Obert a tots els participants del punt i de tots els projectes de la Fundació i veïns i veïnes del barri.

A les 16:30 a Ciutat Cooperativa (el barri veí) es realitzarà l’ofrena floral al monument a la dona treballadora davant la biblioteca Maria Aurèlia Capmany, aquest és un acte que organitza l’Ajuntament però que com entitat hi participem.
15:30 – 16:30 Punt Òmnia Montserrat – Terrassa Connexió amb la inauguració del Bloc Dona Activa del Barri de Montserrat amb aportacions de les dones autores del mateix. El bloc tracta de les inquietuds de les dones de diferents ètnies que hi ha al barri, així com algunes experiències després de dos anys de la creació del projecte Dona Activa.
17:00 – 18:00 Punt Òmnia AA.VV Campclar Retransmissió d’algunes de les activitats que duran a terme al llarg del dia: tallers “Jugar i llegir”, debats , accions del “Lectures per a dones” o la cloenda festival. Activitats dutes a terme en col·laboració amb Aprendre a Aprendre, Comissió de la Dona de Campclar, l’Associació de Veïns de Campclar, l’Ateneu Cultural de Dones de Campclar, el Col·lectiu de Dones de Torrenova i, no cal dir-ho, el Punt Òmnia Campclar.
18:00 – 19:00 Punt Òmnia d’Espornceda (Sabadell) El Punt Òmnia Espronceda de Sabadell, connectarà per mostrar-nos el mural fet per dia de la dona treballadora al Casal Cívic Rogelio Soto, el Café tertúlia moderat per la Vocalia de la Dona d’Espronceda amb xocolatada per als assistents i les activitats amb els nens a l’Òmnia pel dia de la dona treballadora.