“Dia Internacional de la Dona Treballadora” al Punt Òmnia d’Espronceda!!

Hola a tots/es,

El dia 8 de març vam cel·lebrar al Punt Òmnia d’Espronceda el ”Dia Internacional de la Dona Treballadora”. Com cada any es van programar activitats i tallers per a totes les persones assistents i juntament amb la Vocalia de la Dona d’Espronceda van desenvolupar tots aquests tallers amb molt d’èxit de públic i crítica 😀

Durant tot el mes de març hi ha penjat al Casal Cívic Rogelio Soto uns murals amb tot de globus de paper amb opinions, de la gent que ha participat en aquestes jornades, relacionades amb el tema de la igualtat laboral i social de les dones, les desigualtats de gènere i la lluita històrica de les dones treballadores al llarg del temps. Tot tipus de col·lectius han participat d’aquestes opinions (nens/es, adults, gent gran, nouvinguts/es, autòctons/es, etc.) aportant les seves impressions sobre la importància d’aquest dia i fent palès el seu interès per aquest tema tant important encara avui en dia.

També es va fer un Cafè-tertúlia moderat per la Vocalia de la Dona d’Espronceda on es van posar sobre la taula temes tant importants com el paper de la dona al nou món laboral (castigat per la crisis); la dona en la nova societat de la comunicació moderna i el paper social de la dona al món a’dvui en dia. Finalment es va fer una gran xocalatada i es van fer pastestes autòctones del Centre d’Àfrica, elaborades der l’Associació de dones africanes del territori i la participació aquí si que va ser massiva.

Al Punt Òmnia, part de col·laborar en aquestes activitats anterioment citades, vam montar un taller de televisió a internet, gràcies a la col·laboració de l’Oficina Tècnica de la Xarxa Òmnia, on vam filmar com veien tots els nens/es del Punt Òmnia el “Dia Internacional de la Dona Treballadora” i vam posar un video que havien de comentar sobre la “Igualtat de gènere”. El projecte va ser molt engrescador i positiu, tot i que encara hem de pulir molt més la part tècnica i audiovisual, que tot i que no la controlem encara massa, prometem millorar en un futur.

Gràcies a tots/es i seguirem informant,

Salutacions,

Manel

Vídeo “Igualtat de Gènere”

Un pensament a "“Dia Internacional de la Dona Treballadora” al Punt Òmnia d’Espronceda!!"

  1. ola aquestes teles m’agraden molt i son molt divertides i per a mi les teles em semble que expressen algo i lo de el dia de la dona tambe es divertit a si que adeuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!1

Els comentaris estan tancats.