Arxiu mensual: juliol de 2021

BSA APPEDIATRIA

Us volem informar d’un recurs molt interessant que vam conèixer al Badalona Mòbil week. Es tracta d’una App BSA APPediatria és una eina que permet als pares i mares disposar al seu mòbil d’informació sanitària fiable, senzilla i propera sobre la salut dels petits de la casa. l’App  està disponible per android i IOS. Té moltes informacions en format infografia, per enviar missatges fàcils d’entendre a cop d’ull sobre temes quotidians de salut. També es poden escoltar Podcast i hi ha una secció de vídeos amb temes de freqüent consulta.

Hi ha una versió web amb serveis, informacions d’utilitat, agenda… Badalona assistencial  BSA disposa d’un Canal Youtube on trobareu vídeos educatius.

Els nostres testos

Aquest mes de juliol el dimarts al matí hem sortit del Punt Òmnia a caminar. Al mateix temps hem aprés uns senzills trucs per millorar les nostres fotos. El primer truc es agafar en mòbil amb les dues mans per mantenir-lo el mes estable possible. El segon truc es tracta d’afegir la quadricula a la càmera per tal d’aplicar la regla dels tres tercis. Fàcil i molt resultant. El tercer truc, va ser el de intentar canviar la perspectiva movent el mòbil sobre objectiu a fotografiar. Amb aquests ítems vam fer fotos a les nostres plantes i aquí tenim el resultat. 

Fes clic a les paraules blaves per veure el resultat    

Els nostres testos