VOLUNTARIAT AL PUNT ÒMNIA

La Gemma es la nova “Voluntaria” al Punt Òmnia. De professió il·lustradora i disenyadora gràfica s’ha ofert per mostrar-nos formes de creativitat a través del dibuix amb elemets geomètrics, ens parlarà de la teoria dels colors, o dibuix a mà alçada. Moltes gràcies Gemma per compartir el teu temps i el teu art amb nosaltres.


BSA APPEDIATRIA

Us volem informar d’un recurs molt interessant que vam conèixer al Badalona Mòbil week. Es tracta d’una App BSA APPediatria és una eina que permet als pares i mares disposar al seu mòbil d’informació sanitària fiable, senzilla i propera sobre la salut dels petits de la casa. l’App  està disponible per android i IOS. Té moltes informacions en format infografia, per enviar missatges fàcils d’entendre a cop d’ull sobre temes quotidians de salut. També es poden escoltar Podcast i hi ha una secció de vídeos amb temes de freqüent consulta.

Hi ha una versió web amb serveis, informacions d’utilitat, agenda… Badalona assistencial  BSA disposa d’un Canal Youtube on trobareu vídeos educatius.